iphone se abonnement

Apple wist in slechts een decennia te overdonderen met nieuwe apparatuur. Deze apparatuur, of het nu een telefoon, een MP3-speler of een tablet was, werd altijd volgens dezelfde orde gepresenteerd. Namelijk op een grote persconferentie, door de eigenaar van het bedrijf Steve Jobs. Hoewel de beste man in zijn tijd bekend stond als een gesloten en vooruitstrevende man, wordt hij tegenwoordig in veel biopics neergezet als een harde en afstandelijke man.

De man achter de iPhone SE

Met grootste ideeën maar ook lijdend aan egoïsme en een zekere afzondering van de rest. Hoe het ook zij, men wilt nog wel eens opperen dat met zijn dood de innovatie van het bedrijf eveneens ineenstortte. Het bedrijf leunde sterk op de ideeën van Jobs en hij was voor langere tijd toch de drijvende kracht achter alles wat Apple deed. Het mag dus geen geheim zijn dat men vrij cynisch was toen nieuwe mensen het roer overnamen na zijn voortijdig overlijden.

Een tik is niks

Hoe men dit ook zal beoordelen, wat staat als een huis is dat het imago van Apple een behoorlijke tik kan verdragen. Door de jaren heen heeft het bedrijf inmiddels successen als tegenslagen gekend maar nog altijd drommen mensen zich met z’n allen voor de schappen wanneer er een nieuw product op de markt terecht komt. En geef ze eens ongelijk, Apple is ondanks enige obstakels onderweg altijd consistent geweest met de kwaliteit. En dat zal met de iPhone SE, het compacte budgetmodel, niet veranderen.

Cynische lijn

Men kan in de lijn van het cynisme naar het model kijken als een stap terug, alsof het merk zich wilt verlagen tot een ander niveau. Anderzijds kun je het ook zien als een economisch slimme zet, op zoek naar winst in andere gebieden. Al met al heeft Apple niet eerder enorm teleurgesteld en ze zullen met deze nieuwe telefoon ongetwijfeld een geheel nieuwe markt aan weten te boren.

Een iPhone SE abonnement is verkrijgbaar bij de volgende providers: KPN, T-Mobile, Tele2, Hollandsnieuwe, Telfort.

Rate this post

Geef een reactie