5se beelden

Het ontwerp van de nieuwe iPhone 5SE, was lange tijd totaal onbekend. Daar is nu verandering ingekomen, aangezien de ontwerpafbeeldingen van de smartphone openbaar te bekijken zijn. De nieuwe renders vertellen ons dat het design weinig verschilt met dat van de iPhone 5S.

Ontwerp openbaar

Hoewel er nog geen aankondiging is voor het nieuwe iPhone model, zijn de verwachtingen dat de iPhone 5SE rond maart in de schappen zal liggen. Het bijzondere aan de iPhone 5SE is het kleine scherm van vier inch. Vergis je niet, want het alle high-end hardware zit gewoon in de smartphone. De renders en de informatie zijn naar buiten gebracht door het doorgaans goed geïnformeerde 9to5Mac.

Het design is volgens het ontwerp, zeer vergelijkbaar met de iPhone 5S. Mocht je nog een hoesje hebben van de iPhone 5S, dan zou deze om de iPhone 5SE passen. Toch vallen er direct enkele verandering op, zoals de powerknop. Deze knop zat eerst aan de bovenkant van de telefoon, bij het nieuwe ontwerp zou de knop zich aan de zijkant begeven. De iPhone 5SE kent enkele lichtgebogen randen en een gebogen glaspaneel.

Soortgelijke specificaties

Naar alle waarschijnlijkheid zal de iPhone 5SE over soortgelijke specificaties beschikken als de iPhone 6S. Daarnaast krijgt het nieuwe model een verbeterde camera, Touch ID en de nieuwe betaaldienst Apple Pay. Momenteel is deze betaaldienst nog niet actief in de Benelux, maar dat lijkt een kwestie van tijd te zijn. De renders die naar buiten zijn gebracht tonen nog geen Touch ID, maar die zal wel hoogstwaarschijnlijk in een later stadium worden verwerkt in de smartphone.

Naar verwachting zal rond maart 2016, de nieuwe iPhone 5SE worden gepresenteerd. De telefoon zal verkrijgbaar zijn met een zestien gigabyte opslag of een 64 gigabyte opslag. De prijs zal rond de vijfhonderd euro liggen.

Rate this post

Geef een reactie