iphone se

De iPhone SE of iPhone 5SE krijgt waarschijnlijk een 12 megapixel camera, zoals we die kennen bij de iPhone 6S. Dat melden enkele anonieme bronnen tegenover het doorgaans goed ingelichte 9to5Mac.

iPhone SE lijkt op de iPhone 5S

Verschillende bronnen meldden de laatste tijd dat het uiterlijk ook zou lijken op de iPhone 6S, maar de nieuwe anonieme bronnen beweren juist dat de SE intern wel lijkt op de iPhone 6S, maar van de buitenkant vooral veel weg heeft van de iPhone 5S. Dit komt niet alleen door het formaat (4-inch), maar ook door de vormen van het toestel. Volgens de bronnen zou het uiterlijk zelfs identiek zijn aan de iPhone 5S. De vormen zouden dus wat meer vierkant dan rond zijn. Aan de onderkant bevinden zich weer de speaker en microfoon, evenals de koptelefoonaansluiting.

Camera SE

De camera van de iPhone SE is volgens 9to5Mac een 12 megapixel camera, waarmee het net zoals met de 6S-camera mogelijk is om 4K video’s te maken en uiterst scherpe foto’s te schieten. Het toestel zou dus de beschikking krijgen over de beste camera van Apple, terwijl het wel een budgettoestel is. Qua prijs zou de iPhone SE vergelijkbaar zijn met de prijs die de iPhone 5S momenteel op de markt heeft. Verder heeft de SE waarschijnlijk ook een A9-chip en M9-coprocessor, die we ook kennen van de iPhone 6S. Intern lijkt de SE dus zeer waarschijnlijk erg veel op de iPhone 6S, extern meer op de iPhone 5S.

Verschillende modellen

Naar alle waarschijnlijkheid wordt het toestel uitgebracht in een 16GB- en 64GB uitvoering. Maandag weten we vanaf 18.00 uur Nederlandse tijd direct wat de naam van de nieuwe iPhone gaat worden.

Rate this post

Geef een reactie