iphone se abonnement

Apple was met veel nieuwe gadgets de eerste die een technologie naar de massa bracht. Wellicht waren ze niet de eerste die de technologie toepaste, maar wel de eerste die er grote successen mee bereikte. Wat te denken van de iPod, die het eerst in het begin van de jaren 2000 werd uitgebracht. Natuurlijk maakte men al lang en breed gebruik van MP3-spelers, ze waren overal reeds te vinden. Maar wat Apple anders deed was dat het zorgvuldig keek naar het design. Naar de vormgeving zowel als de inhoud en ook nog eens naar de opslagcapaciteit.

Meer muziek

Apple geloofde dat men zoveel mogelijk muziek bij zich moest kunnen houden als mogelijk destijds en zette dus groots in. De iPod nam een vogelvlucht en jaren later werd het product in vele verschillende varianten verkochten. Inmiddels is de iPod enigszins gedateerd geraakt, mede omdat onze telefoons steeds meer zijn gaan dienen als muziekspeler. Zo ook bij Apple, die met haar iPhone-lijn in korte tijd de smartphone wereld heeft overgenomen.

De toon werd gehouden

De eerste iPhone zette de toon. Een groot, vlak touchscreen en een gladde behuizing van stevig metaal en glas. De modellen die erop volgden bleven veelal binnen deze lijnen maar langzaamaan werd de telefoon groter en platter. Geheel volgens de gezette trend natuurlijk. Met het nieuwste model, de iPhone SE, grijpt Apple voor het eerst terug op een ouder design. Namelijk die van de iPhone 5 en 5S.

Alles anders

Hoewel de binnenkant getuigt van nieuwe specificaties is de telefoon qua uiterlijk toch een al een bekende. Critici spreken van een gebrek aan innovatie en een zekere gemakzucht die optreedt nu Apple inzet op de lagere segmenten van de markt. Maar hoe je het ook wend of keert, wat staat als een huis is dat Apple een slimme beslissing maakt door haar spectrum te verbreden.

Tip: Bekijk hier de laatste iPhone SE aanbiedingen.

Rate this post

Geef een reactie