iPhone SE Gold abonnement vergelijken? Stel direct de filters in en vind de goedkoopste aanbiedingen voor de iPhone 7 Goud:Een iPhone SE Gold abonnement wordt aangeboden bij de meeste grote providers. Zo kan je bij KPN heel veel zelf kiezen. Ten eerste heb je de keuze uit alle 4 de kleuren. Vervolgens kan je kiezen of je 16GB of 64GB opslagruimte wil. Dit heeft te maken met hoe veel je van plan bent met de telefoon te gaan doen. Als je een aantal apps hebt, wat foto’s maakt en verder de telefoon voornamelijk gebruikt voor bellen en appen, dan is 16GB meer dan voldoende. Als je de telefoon veel zal gaan gebruiken, dus veel apps, games, grote filmpjes maken, dan is het beter om te kiezen voor 64GB.

Bij KPN loopt je abonnement altijd 2 jaar en vervolgens kun je kiezen hoe veel belminuten of sms’jes je wil in combinatie met het aantal MB’s voor internet. Bij een Basis Mobiel abonnement heb je 150 belminuten of sms’jes en 500 MB internet. Dan betaal je per maand €29 en betaal je eenmalig voor de telefoon €339. Bij een Vooral Internet Instap heb je 150 belminuten of sms’jes 1 GB internet. Dan betaal je per maand €32,50 en eenmalig voor de telefoon €309. Bij Vooral Internet Standaard heb je 200 belminuten of sms’jes, 5 GB internet en betaal je €39 per maand en €229 eenmalig voor de telefoon. Bij Zorgeloos Instap heb je een onbeperkt aantal belminuten of sms’jes en 1 GB internet. Je betaalt per maand €44 en eenmalig €179 voor de telefoon. Bij Zorgeloos Standaard heb je ook een onbeperkt aantal belminuten of sms’jes en 5 GB internet, betaal je €49 per maand en eenmalig €69 voor de telefoon. Afhankelijk van wat jij met je telefoon wil gaan doen, kun je dus kiezen voor een bepaald abonnement.

Bij Vodafone werken ze met drie keuzes voor je abonnement. Je kunt een Startabonnement krijgen die in de maten S, M en L te verkrijgen zijn. Bij een S abonnement heb je geen data, maar 150 belminuten en onbeperkt sms’en. De eerste drie maanden heb je dan onbeperkt data, daarna moet je het er dus bij kopen. Voor zo’n abonnement betaal je €7,50 in de maand. Bij een M abonnement heb je 500 MB internet en wederom onbeperkt sms’en met 150 belminuten. Dan betaal je €12,50 in de maand en €10 in de maand voor je telefoon. Bij een L abonnement heb je in plaats van 500 MB internet 1 GB internet. Je betaald dan €15 in de maand en ook €10 voor je telefoon per maand. Je kunt ook kiezen voor een Vodafone Red abonnement die ook in een S, M en L vorm voorkomen. Hierbij heb je 4G internet en meer data. Je betaalt daar uiteraard ook meer voor. Ook Red Essential, Super en normale Red bestaan. Dan heb je onbeperkt bellen en sms’en en veel data, tegen de 12 GB aan. Bij Vodafone is dus ook genoeg te kiezen

Een iPhone SE Gold abonnement kiezen

Als je op zoek gaat naar een iPhone SE Gold abonnement, is het goed te kijken waar je naar op zoek bent. Hoe veel ga je bellen en internetten? Op deze manier kan je het beste afwegen wat het beste abonnement voor jou zal zijn.

iPhone SE Gold abonnement

Het nieuwste model iPhone van Apple is de iPhone SE Gold. Deze telefoon heeft de uitstraling van een luxe telefoon door de kleuren waarin hij verkrijgbaar is. Naast goud is hij ook verkrijgbaar in zilver, grijs en rosé goud. De telefoon is goed verkrijgbaar bij alle grote providers zoals KPN, Vodafone en T-Mobile en allen bieden de telefoon in combinatie met een telefoonabonnement waarbij je goed moet kijken welke bij jou zal passen.

De specificaties

De telefoon heeft een 4 inch Retina display waardoor alle afbeeldingen en apps in grote kwaliteit worden weergegeven op het scherp. Hij heeft een slimme processor, een A9-chip met M9-bewegingscoprocessor, die ervoor zorgt dat je de telefoon snel kan gebruiken en websites of apps snel zullen laden. Hij heeft een 12 megapixel iSight camera waarmee je foto’s en filmpjes in grote kwaliteit kan maken en vervolgens ook afspelen. De telefoon is te ontgrendelen met je vingerafdruk. Verder is de telefoon erg licht en ligt hij prettig in de hand. Hij is niet zo groot als een iPhone 6 en daardoor is de telefoon met één hand te bedienen. De telefoon is verder simpel uitgevoerd zonder al te veel extra’s die de meeste mensen toch niet gebruiken en daarom is de telefoon vrij prettig geprijsd.