Op zoek naar een goedkoop Hollandsnieuwe iPhone SE abonnement? Vergelijk hieronder direct de goedkoopste abonnementen en aanbiedingen voor de iPhone SE in combinatie met een abonnement bij Hollandsnieuwe.

Hollandsnieuwe iPhone SE abonnementWaarom de iPhone SE bij Hollandsnieuwe?

Hollandsnieuwe is een enorm goedkope aanbieder van abonnementen in Nederland. Vooral onder jongeren maar ook steeds meer volwassenen is een Hollandsnieuwe abonnement enorm populair. Hierboven vergelijk je direct alle goedkope aanbiedingen en abonnementen van dit moment, in één gemakkelijk overzicht.

Algemene informatie over Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is nog een betrekkelijk jonge speler in het veld. In de afgelopen jaren heeft de provider langzaamaan meer en meer terrein gewonnen, vooral op basis van vrije abonnementsvormen en een betrekkelijk goedkoop pakket. Hiermee weet de provider de grote jongens vaak te slim af te zijn en met goedkope pakketten te komen die veel mensen aan trekken. Zo kunnen ze rekenen op veel jonge klanten maar ook veel oudere klanten die minimaal gebruik maken van de telefoon.

Niet leeftijdgebonden

Om nog maar niet te spreken over de leeftijdsloze groep die graag zeggenschap heeft over waar het abonnement precies uit bestaat. Want waar Hollandsnieuwe zich vooral door onderscheidt is door de mogelijkheid te bieden om zelf te bepalen wat je in je abonnement opneemt. Stel, je kiest voor een Hollandsnieuwe 1500 abonnement, dan kun je hier natuurlijk 1000 MB en 500 belminuten in opnemen, maar ook 1400 MB en 100 belminuten. En zo kun je blijven variëren.

De nieuwe iPhone

De iPhone SE staat te trappelen om de harten van Apple fans te veroveren, of om twijfelaars over de streep te trekken. De computergigant heeft in de afgelopen jaren een exclusiviteit over zich heen weten te trekken die hiermee een beetje doorgang geeft aan hen die nu eenmaal niet zoveel te besteden hebben. Qua specificaties komt het model betrekkelijk dicht in de buurt van de 6 en 6S, al lijkt de SE qua uiterlijk erg veel op de iPhone 5 en 5S. Hollandsnieuwe zal het model aanbieden in de gebruikelijke kleuren, namelijk grijs, zwart, goud en rosegoud maar heeft tot dusver nog niet bekend gemaakt of het zowel de 16 GB als de 64 GB variant zal gaan verkopen. Dit valt dus nog even te bezien.

Voordelen van Sim only

Wat Hollandsnieuwe vooral anders maakt dan andere providers is dat alle abonnementen makkelijk zijn af te stemmen naar persoonlijke wensen. Geen dubbele bundels en extra pakketten, maar één bundel waarin alles verwerkt is. Qua prijzen zul je op deze manier niet hoger uitvallen dan de gemiddelde provider, al is het ook niet altijd evenveel goedkoper. Over het algemeen biedt Hollandsnieuwe een duidelijke en kraakheldere service aan, en dat is wat veel mensen toch al willen.

Meer wensen is meer keuze

Zeker nu we steeds meer vormen en steeds meer soorten krijgen, nu we veel meer persoonlijkere wensen krijgen, is het prettig om te weten dat je bij een provider niet dood gegooid zult worden met allerlei termen en extra zogeheten add-ons. Waar de gemiddelde provider duidelijk heel erg inzet op databundels, blijft Hollandsnieuwe in het midden hangen. Dit is natuurlijk nodig, wil het haar vrije imago ophouden waar binnen mensen zo vrij kunnen zijn om zelf aan te geven wat ze waaraan willen besteden binnen het bundel. Tot op heden is er nog niet erg veel bekend over de prijzen van de iPhone SE bij Hollandsnieuwe, al geven de eerste indicatoren aan dat het rond de € 31,- per maand zal schommelen bij een Hollandsnieuwe 1500 abonnement. Dat het SIM only is, maakt het alleen maar aanlokkelijker.

HollandsnieuweBekijk de iPhone SE abonnementen bij andere providers: