Op zoek naar een goedkoop iPhone SE 64GB abonnement? Met de iPhone SE 64GB kun je véél beter uit de voeten dan met een 16GB-model. Het geheugen van het 16GB-model blijkt bij de meeste gebruikers enorm snel vol te zitten. Vergelijk hieronder direct alle iPhone SE 64GB aanbiedingen en vind direct het goedkoopste iPhone SE 64GB abonnement dat perfect aansluit op jouw wensen:

Vind direct jouw iPhone SE 64GB abonnement bij:

Of stel de filters in en vind de beste aanbiedingen:


iphone se uitvoeringen

Waarom een iPhone SE 64GB in plaats van een iPhone SE 16GB?

iPhone SE 64GBKies je voor het iPhone SE 64GB abonnement of ga je toch voor de 16GB-uitvoering? Nu is het zo dat de 64GB-uitvoering wel een stukje duurder is, maar het geeft je enorm veel meer vrijheid! Uit klantenervaringen blijkt dat de 16GB-uitvoering wat snel vol kan zitten wanneer je al veel foto’s in je bibliohtheek hebt staan. Een iPhone SE 64GB abonnement kost je iets meer, maar geeft je wel jarenlang meer mogelijkheden qua geheugenopslag!

De vraag is wat je graag wilt, een goedkoper toestel of een toestel met meer opslagcapaciteit. Je besluit het iPhone SE abonnement 64GB aan te schaffen als je 16GB te weinig vindt. Dat klinkt natuurlijk logisch, maar dat is het niet altijd. Veel mensen kopen in hun ogen de beste iPhone SE aanbieding, zij willen van een bepaalde versie de goekoopste variant en vaak is dat dan een iPhone met minder opslagcapaciteit, dus één met 16GB. Later komen ze er dan achter dat ze toch te weinig ruimte hebben en moeten ze in sommige gevallen extra kosten maken om het gebrek aan ruimte op te lossen. Maar als je van tevoren al weet waarvoor het het toestel gaat gebruiken, dan weet je ook redelijk precies hoeveel opslagruimte je op je toestel nodig hebt.

Wat zijn de voordelen van de iPhone SE 64GB?

Je gaat voor het iPhone SE 64GB abonnement omdat je zekerheid wilt. Gebleken is dat 64GB bijna voor iedereen voldoende is. Met 64GB kun je naar muziek luisteren, naar films kijken, gamen en gebruiken maken van veel apps. Je hoeft dan ook niets steeds je telefoon op te schonen omdat de opslagruimte vol is. Bij een opslagcapaciteit van 64GB hoef je dit maar twee keer per jaar te doen. Bij een iPhone met een opslagcapaciteit van 16GB is het verhaal heel anders. Dan moet je toch blijven opletten dat de opslagruimte van je toestel niet vol raakt. Gebeurt dit wel, dan heeft het consequenties voor onder andere de werking van veel apps. Alles gaat ook trager werken. Je kunt geen foto’s of video’s meer opslaan. Met andere woorden, het is dan noodzakelijk dat je regelmatig je telefoon opschoont.

abonnement

iPhone SE 64GB abonnementen

Bij verschillende providers zijn iPhones met 64 GB te koop, met gewoon abonnement of een SIM Only abonnement. De populairste iPhone met 64 GB is op dit moment de iPhone 6. Wellicht dat hier verandering in komt als de iPhone SE, het kleine broertje van de iPhone 6 en de opvolger van de iPhone 5s, er eenmaal is. De verwachting is dat de iPhone SE 64GB het erg goed zal doen. Het gaat om een relatief goedkoop toestel, zoals de iPhone 5s, met meer dan voldoende opslagcapaciteit en met veel nieuwe functionaliteiten, zoals de iPhone 6 dat ook heeft.

Nieuwe functionaliteiten iPhone SE

iphone se 64 gbHet feit dat de iPhone SE 64GB over meer functionaliteiten zal beschikken dan zijn voorganger, de iPhone 5s, is gelijk ook een reden waarom je zou kiezen voor een opslagcapaciteit van 16GB. Het is namelijk zo dat al die innovaties die Apple naar verluid heeft doorgevoerd in de iPhone SE, ook meer schijfruimte kosten. In de iOS 9, het besturingssysteem in de iPhone5 se,is standaard de functie ingesteld om geanimeerde foto’s te maken met behulp van Live Photos. Met Live Photos maak je een korte animatie van drie foto’s. Deze functie heeft meer ruimte nodig dan het maken van gewone foto’s. En als je alleen al kijkt naar het besturingssysteem iOS, dit neemt al gauw 4GB aan ruimte in beslag. Met andere woorden, de keuze van Apple om gebruik te maken van bepaalde functionaliteiten in de iPhone SE 64 GB, houdt ook dat je meer opslagruimte nog hebt om deze functionaliteiten naar behoren te laten werken. Het is dan ook zeer aan te raden om wat betreft de iPhone SE 64GB te kiezen. Want wat heb je aan een, weliswaar goedkoper, toestel dat niet naar behoren werkt, omdat er onvoldoende opslagcapaciteit is. Met andere woorden, het is die gemiddeld €70,- meer dan waard om te gaan voor de iPhone SE 64 GB. Houd zeker ook de laatste aanbiedingen in de gaten voor beide uitvoeringen!