Wil je de iPhone SE kopen? Een iPhone SE los toestel is verkrijgbaar vanaf april 2016. Zeer waarschijnlijk kost de iPhone SE ongeveer net zo veel als de huidige iPhone 5S.

Bekijk direct de goedkoopste iPhone SE aanbieders:

iphone se los toestel kopen

Wil je ook de iphone SE kopen (los toestel)? Hoewel het nog niet helemaal zeker is, wordt er in september van dit jaar waarschijnlijk de nieuwe iphone SE door Apple op de markt gebracht. De iphone SE is de goedkopere versie van de iPhone 6, die net als de iphone 5S een plastic behuizing krijgt en voor een aantrekkelijke prijs wordt verkocht. Heb je binnenkort een nieuwe telefoon nodig omdat jouw huidige toestel aan vervanging toe is of omdat je jouw telefoonabonnement binnenkort moet verlengen? Lees dan op deze pagina meer over de iphone SE kopen en je komt er vanzelf achter of dit nieuwe toestel van Apple interessant is voor jou.

Algemene informatie over de iphone SE

Zoals al eerder vermeld, is het nieuwe budgettoestel de goedkopere versie van de iPhone 6. In feite is de iphone SE te vergelijken met de iphone 5S, aangezien deze nieuwe telefoon van Apple waarschijnlijk wordt uitgerust met een vergelijkbare behuizing en wordt verkocht voor een vergelijkbare prijs. Net zoals de iphone 5S, moet de iphone SE een nieuwe markt met een wat meer prijsbewuste doelgroep bedienen. Geen peperduur toestel dus, maar een aantrekkelijk geprijsd toestel met een vrolijke, stevige plastic behuizing, goede hardware en uiteraard goede software.

Op dit moment is er nog bijna niets bekend over de SE. Alles wat er bekend gemaakt is over de SE, is namelijk gebaseerd op geruchten rondom dit nieuwe toestel. Toezeggingen zijn er nog niet gedaan door Apple en op dit moment is zelfs nog onbekend of de nieuwe 4-inch iPhone wel verkocht zal worden. Sommige liefhebbers van Apple denken van wel, omdat dit een logische nieuwe stap zou zijn in de strategie van Apple. Andere liefhebbers van Apple zeggen weer dat de nieuwe iPhone niet verkocht wordt, maar het nieuwe budgettoestel van Apple de iPhone 5s moet worden. Apple zou volgens hen geen c-model meer op de markt willen brengen, waardoor de lancering van de SE nooit werkelijkheid zal worden. Welke geruchten waar zijn en welke geruchten niet, is op dit moment nog niet duidelijk. Wil je ondanks alle onduidelijkheid toch alvast wat meer informatie over het kopen van deze nieuwe telefoon? Lees in dit artikel dan alles wat er al bekend is. Wil je de iphone SE kopen? Dan ben je meteen op de hoogte van het laatste nieuws rondom de SE.

iphone se kopen

Wanneer kan ik de iphone SE kopen?

kopenOmdat Apple nog niets bekend heeft gemaakt over een mogelijk nieuw toestel op de markt, is het nog niet zeker wanneer de SE verkocht zal worden als deze door Apple op de markt wordt gebracht. Op dit moment zijn er enkel twee geruchten over de datum, maar of deze geruchten ook echt waar zijn is nog onduidelijk. Het eerste gerucht over de SE stelt dat de SE in september van dit jaar verkocht zal worden, samen met de verbeterde versie van de iPhone 6 (de iPhone 6s). Welke datum je de mogelijkheid hebt tot iphone SE kopen is nog onduidelijk, maar volgens experts op het gebied van Apple en nieuwe productlanceringen van dit merk ligt deze datum ergens in de maand september van dit jaar.

Het andere gerucht dat de ronde gaat, is het gerucht dat de SE tegelijkertijd verkocht zal worden met de Apple Watch. Dit zou Apple doen omdat de Apple Watch op dit moment nog niet wordt gezien als sterk merk en dus nog niet sterk genoeg zou zijn om alleen op de markt gebracht te worden. Om de lancering krachtiger in te steken, zou Apple de SE eerder op de markt brengen om deze tegelijkertijd met de Apple Watch te lanceren. Of dit ook echt het geval is, is nog maar de vraag. Op dit moment is er namelijk nog maar zo weinig bekend over de iphone SE, dat het de vraag is of dit nieuwe toestel al zo snel op de markt gebracht kan worden.

los toestel

Waar kan ik de iphone SE kopen?

Als de nieuwe iPhone daadwerkelijk op de markt gebracht wordt, zijn er al enkele Nederlandse aanbieders die interesse hebben getoond in dit nieuwe toestel van Apple. Deze aanbieders bieden eigenlijk altijd de nieuwe toestellen van Apple aan, dus om hun aanbod zo compleet mogelijk te maken willen zij ook de nieuwe iphone SE verkopen aan hun klanten. De telecomproviders die al interesse hebben getoond in het verkopen van de SE, zijn de volgende:

  1. KPN: KPN is een grote en populaire telecomprovider in Nederland, die tot nu toe nog ieder nieuw model van de iPhone verkocht heeft. Door het grote aanbod van KPN en het feit dat KPN altijd de nieuwste toestellen op de markt wil verkopen, is de kans groot dat je bij deze aanbieder terecht kan voor de SE als deze telefoon eenmaal op de markt is gebracht.
  2. Vodafone: net zoals KPN, is Vodafone ook altijd bezig met het verzamelen en verkopen van de nieuwste toestellen op de markt. Het aanbod iPhone toestellen van Vodafone is inmiddels vrij groot en de kans is zeker aanwezig dat Vodafone dit aanbod nog verder wil uitbreiden door de mogelijkheid te bieden tot iphone SE kopen.
  3. Tele2: Tele2 staat op de Nederlandse markt bekend als prijsvechter en zou dus een goede verkoper zijn voor de SE, als nieuw budgettoestel van Apple. Omdat er nog zo weinig bekend is over de iphone SE is het nog niet zeker of Tele2 ook de mogelijkheid zal bieden om de telefoon aan te schaffen, maar de interesse vanuit de kant van Tele2 is zeker aanwezig.
  4. Telfort: naast Tele2, wordt ook Telfort gezien als de prijsvechter van Nederland. Hierdoor past de SE perfect in het grote aanbod van Telfort, waardoor de kans zeker aanwezig is dat je over enkele maanden bij Telfort terecht kan.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de mogelijkheid tot de iphone SE kopen? Houd dan de websites van bovenstaande potentiële aanbieders van de SE in de gaten en je weet het als eerste als de SE daadwerkelijk verkocht wordt door deze aanbieders.

SE

De mogelijkheden van het nieuwe budgettoestel

Als je de SE wil kopen, heb je de mogelijkheid om dit toestel los aan te schaffen (bijvoorbeeld bij Apple zelf) of het toestel aan te schaffen in combinatie met een iphone SE abonnement. Kies je voor een abonnement met nieuwe iPhone, dan profiteer je van drie belangrijke voordelen. Ten eerste hoef je de iPhone en het abonnement voor de iPhone nu niet meer los aan te schaffen, waardoor je alles in één keer kan regelen en minder tijd en moeite hoeft te besteden aan het iphone SE kopen. Daarnaast hoef je bij het aanschaffen van de SE door middel van een iphone SE met abonnement niet bij twee aanbieders terecht (één voor het losse toestel en één voor het losse abonnement), maar kun je jouw toestel en abonnement bij één aanbieder aanschaffen.
Het belangrijkste voordeel van de SE bestellen met een abonnement, is het feit dat je de prijs van jouw nieuwe SE op deze manier in termijnen kan betalen. Dit komt omdat de prijs van jouw SE in dit geval wordt doorberekend in de prijs van jouw abonnement, zodat je de prijs van de iPhone niet in één keer hoeft te betalen.

iphone se

iphone SE kopen met korting?

Hoewel het nieuwe toestel al wordt gezien als het nieuwe budgettoestel van Apple en de prijs van dit toestel al veel lager komt te liggen dan de prijs van de iPhone 6 en de iPhone 6s, is het natuurlijk logisch dat je zo veel mogelijk geld wil besparen bij het aanschaffen van de nieuwe iPhone. Dit kun je doen door te profiteren van een iphone SE aanbieding, ofwel een kortingsactie om de prijs van de iphone 5S te verlagen.

Ga je op zoek naar een iphone SE aanbieding, dan dien je er rekening mee te houden dat de eerste aanbiedingen voor de SE waarschijnlijk pas enkele maanden na het lanceren van de 4-inch iPhone geïntroduceerd worden. Dit komt omdat de vraag naar de SE na het introduceren van dit nieuwe toestel waarschijnlijk nog vrij hoog is, waardoor aanbieders het niet nodig vinden om een aanbieding te lanceren. Wil je profiteren van een aanbieding bij het iphone SE kopen zodat je minder geld hoeft te betalen voor jouw nieuwe toestel, dan wordt aangeraden om geduldig te wachten tot de eerste aanbiedingen gelanceerd worden. Dit kan enkele weken duren, maar bij een grote vraag bij het kopen van het toestel kan het zeker ook enkele maanden duren voor de eerste aanbiedingen geïntroduceerd worden.

Wil je profiteren van interessante aanbiedingen bij iphone SE kopen? Houd dan altijd de websites van de verschillende aanbieders van de nieuwe iPe in de gaten en je mist nooit een goede aanbieding. Overigens wordt het wel aangeraden om de verschillende aanbiedingen bij de SE kopen met elkaar te vergelijken, zodat je altijd kan profiteren van de beste deal bij het kopen van de SE.