iphone se abonnement aanbieding

Begin maart is de nieuwe iPhone SE van Apple gepresenteerd, in een 16GB en 64GB uitvoering. Deze telefoon, die alles in zich heeft wat een iPhone 6s of iPhone 6s Plus ook heeft, zou volgens de experts strategisch gezien een goede zet zijn van Apple. De verwachting van de telefoon is echter vanuit Apple en vanuit experts nogal laag en daarom is het extra verrassend dat ervoor is gekozen om deze telefoon op de markt te brengen. De beste reden die bedacht kan worden voor het uitbrengen van deze telefoon is het feit dat veel mensen de iPhone 6s of iPhone 6s Plus te groot vinden. Deze telefoon heeft alles wat die telefoons ook hebben, maar dan in kleiner formaat. Dit zou recht doen aan het probleem van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus.

Geen enorm enthousiasme

Echter werd de iPhone SE in het eerste weekend na de lancering nog niet zo goed verkocht als destijds de iPhone 5s en de iPhone 6. Ook beleggers in Apple zijn niet enorm enthousiast. Het aandeel van Apple werd niet direct veel groter, maar liet zelfs een kleine daling zien. Toch zijn er wel enthousiastelingen over de telefoon Het onderzoeksbureau Motley Fool beredeneerde dat 58% van de iPhone-gebruikers in Amerika een iPhone 5s of nog minder heeft. Deze gebruikers zullen binnen nu en een jaar kiezen voor een nieuwe telefoon en dan is de iPhone SE een goede update. Vanuit deze redenering zal de iPhone SE dus wel iets opleveren.

iPhone SE verwachtingen

Er zijn dus wisselende ideeën over de iPhone SE, maar omdat de verwachting van Apple zelf ook niet groot is, zal het altijd meevallen hoe de verkoop zal gaan lopen. Het onderzoeksbureau zou nog wel eens gelijk kunnen krijgen over de vervanging van een iPhone 5s naar een iPhone SE en daarnaast is het een prima toestel dat zeer goed geproduceerd is door Apple.

Rate this post

Geef een reactie