iphone se abonnement

De iPhone SE is populairder dan verwacht. Apple heeft aan de leveranciers van de nieuwste telefoon de opdracht gegeven om meer van de telefoons te gaan produceren. Als je de telefoon nu op de website wil bestellen, krijg je ook te horen dat hij pas over een aantal weken leverbaar is. Tim Cook, de CEO van Apple, gaf aan dat er niet verwacht was dat het toestel zo populair zou gaan worden. De verwachting was dat er binnen 3 maanden ongeveer tussen de 3,5 en 4 miljoen exemplaren van de iPhone SE verkocht zou worden, maar dat is nu dus verhoogd naar een verwachting dat er 5 miljoen toestellen verkocht zullen worden.

iPhone SE release

Het toestel is eind maart aangekondigd en is te koop sinds een paar maanden. Het is een telefoon die hetzelfde biedt als een iPhone 6 of iPhone 6 Plus, maar de telefoon heeft het formaat van een iPhone 5. Het scherm is 4 inch, waar de iPhone 6 of 6s een scherm heeft van 4,7 of 5,5 inch. Toch doet het verkleining van het scherm niet af aan de specificaties van het toestel. Daar is namelijk niks aan veranderd. De populariteit van het toestel kan dus te danken zijn aan het kleinere formaat, omdat deze toch wat prettiger in de hand ligt en ook lichter is dan de iPhone 6, 6s of 6 Plus. Het mooie Retina scherm zorgt ervoor dat, ondanks dat het scherm kleiner is qua inch, de prestaties van de telefoon niet veranderen.

Prijzen voor modellen

De iPhone SE is te koop vanaf €479 en verkrijgbaar in de kleuren Space Gray, Rose Gold, Gold en Silver. Deze luxere kleuren kunnen de populariteit ook verklaren. Vooral de rosé gouden kleur, populair onder vrouwen, zou in trek zijn. Het iPhone SE abonnement is te koop bij internetproviders en andere winkels.

Rate this post

Geef een reactie