iphone se

De nieuwe iPhone SE lijkt een probleem te hebben met de update van iOS. iOS 10 Public Beta 1 is de nieuwste update voor Apple-apparatuur en lijkt niet te kunnen downloaden op sommige iPhones. De mensen die het geprobeerd hebben, geven aan dat ze hem in eerste instantie kunnen downloaden, maar dat vlak voor de afronding van de download wordt aangegeven dat de Software update mislukt is. Het probleem lijkt tot nu toe alleen maar voor te komen bij iPhone SE-gebruikers. De Developer Preview was wel goed te downloaden, dus het probleem zit hem echt in deze update.

iOS 10

iOS heeft een groot aantal prettige updates ten opzichte van iOS 9. Zo heeft iMessage meer grote emoji en een eigen App Store. Zo kunnen gebruikers daar ook stickers en emoji erbij halen. Ook wordt vanaf nu Siri geïntegreerd in apps. Je kunt dan in een app een zoekopdracht doen met je stem en dan wordt binnen die app gezocht. Dit is makkelijk, want nu is dat nog niet mogelijk.

Probleem oplossen?

Het probleem dat de update niet door gebruikers van de iPhone SE gedaan kan worden lijkt opgelost te worden door een Amerikaanse VPN te downloaden. Je moet daarvoor een iPhone VPN-app downloaden, waarna je de installatie gewoon kan doen. Apple heeft verder nog geen reactie gegeven op de problemen. Dit is dus een trucje dat je sowieso kan uitvoeren als je ook tegen dit probleem aanloopt, maar uiteindelijk moet Apple aangeven waar het echte probleem zat en hoe ze het gaan oplossen. Het zou natuurlijk zonde zijn om een update te doen die veel gebruikers niet uit kunnen voeren. Verwacht wordt dus dat er nog wel een reactie vanuit Apple zal komen over de oplossing en over de oorzaak van het probleem.

Rate this post

Geef een reactie