iphone se

Zelden heeft een computermerk haar naam zo weten te beitelen in de rots dat de consumentenmarkt is. Apple is in de afgelopen jaren tot nieuwe en onbekende hoogtes uit gegroeid en heeft al die tijd een sterke positie weten te bewaken. Gegeven, er zijn enige tegenslagen onderweg opgekomen. Wat te denken van de plotse dood van Steve Jobs om maar meteen een extreem voorbeeld te noemen?

De drijfkracht

De man werd gezien als de drijfkracht achter de successen van het bedrijf. Het mag dan geen verrassing heten dat men na zijn dood vreesde voor de langzame ondergang van Apple. Maar niets bleek minder waar en na een teleurstellende 4-serie van de iPhone kwam het merk kei hard terug met de 5, 5S en nu de 6-lijn. Maar er staat een nieuw model aan de horizon, en niet eentje die zal gaan dienen als vlaggenschip. De iPhone SE is het eerste budget model van Apple dat compact en betaalbaar ook andere delen van de consumentenmarkt zal gaan moeten veroveren.

Onder de motorkap bij de iPhone SE

In de voorgaande jaren heeft Apple altijd groots ingezet op nieuwe lijnen, nieuwe producten vooral constante innovatie. Laatstgenoemde lijkt op het eerst oog niet terug te komen in de iPhone SE maar wie beter kijkt naar de specificaties ziet dat Apple nog altijd vooruitstrevend kan zijn.

Nieuwe processor

De iPhone SE beschikt namelijk over de nieuwste A9 processor en heeft daarnaast de nieuwste variant van iOS. Zelfs de 6-lijn draait hier nog niet op. Zo probeert de computergigant twee werelden met elkaar te combineren: die van innovatieve luxe en betaalbaar behoud. Kwaliteit heeft altijd voorop gestaan bij Apple en we mogen ervan uit gaan dat dit nu weer zo zal zijn. De tijd is dan eindelijk daar dat een nieuwe generatie kennis zal gaan maken met de producten van Apple. Enkel om de positie te versterken.

Rate this post

Geef een reactie