iphone se camera

De eerste paar dagen van een nieuw product op de markt zijn altijd de meest wispelturige. Dat speelt voor eigenlijk alles wat nieuw wordt uitgebracht, maar op een markt zo divers en constant vernieuwend als de telecom markt geldt dit misschien nog wel iets meer. Daarom is het afwachten geblazen om te zien hoe het ‘nieuwe’ model van Apple zich gaat verhouden tot de rest. Waarom ‘nieuw’ in plaats van nieuw? Dit omdat het laatste model in de telefoonlijn niet bepaald nieuw is.

Nieuw en oud

Het model combineert aspecten van voorgaande modellen met innoverende technologie zoals we dit gewend zijn van Apple. De iPhone SE moet het allereerste compacte budgetmodel worden van het anders zo luxe en exclusieve elektronicamerk. In de voorgaande jaren heeft het merk altijd ingezet op innovatie en vernieuwing. Maar met de iPhone SE lijkt Apple eindelijk zowel een stapje terug als een stapje vooruit te willen doen.

Mikken op een andere markt

De iPhone SE lijkt qua uiterlijk erg veel op de iPhone 5 en 5S. Het heeft dezelfde glazen en metalen afwerking en is nagenoeg even dik. Ook het 4-inch Retina scherm is exact hetzelfde. Maar onder de motorkap speelt heel wat nieuws mee. Zo zit er een nieuwe A9 processor in en heeft het ook een nieuw besturingssysteem gekregen. Daarnaast is het model compatibel met de nieuwste verbindingstechnologieën en is de camera zo modern als mogelijk is.

De eerste reacties

Apple weet volgens de eerste recensies de kwaliteit hoog te houden, zeker wanneer je kijkt naar het marktsegment waarop wordt gemikt. Het valt nog even te bezien of dit ook zo zal blijven. Naar alle waarschijnlijkheid zal het model toch wel prima verkopen, zoals in het verleden wel vaker is gebleken met producten van Apple. Want boven alles speelt natuurlijk ook het gevoel van trends en mode mee, en wie wil er nu niet gezien worden met een telefoon van het meest exclusieve merk ter wereld? Bekijk snel de beste iPhone SE aanbieding van dit moment, zo betaal je nooit teveel.

Rate this post

Geef een reactie