iphone 5se abonnement

Zoals het er nu naar uit ziet, zal er binnenkort een nieuwe 4-inch iPhone SE op de markt komen. Tenminste dat denkt de Apple-analist Chi Kuo, hij staat bekend om zijn juiste voorspellingen.

iPhone SE geruchten

De geruchtenmolen loopt op volle toeren, ook betreft de nieuwe iPhone SE. Deze mobiel zou heel anders worden dan zijn voorgangers (iPhone 6 en iPhone 6S), aangezien dit model 4-inch zal gaan worden. Apple beschikt op dit moment nog niet over een telefoon van dat voormaat, maar in het begin van 2016 moet daar verandering in gaan komen.

Analist Kuo is geen onbekende meer, nadat hij meerdere voorspelling al juist wist te melden. Het design van de nieuwe iPhone SE, zou totaal niet lijken op die van de iPhone 6S. De smartphone zou een metalen behuizing krijgen. Het beeldscherm zou daarin tegen wel meer op de nieuwste versies gaan lijken, niet helemaal plat. Het iPhone SE abonnement zal vanaf maart verkrijgbaar zijn.

Kleinere iPhone 6

Hoewel het design een redelijke metamorfose zou ondergaan, zou ook de binnenkant worden verbeterd. De iPhone SE moet sneller worden dan zijn voorganger, een A9-processor zou daarvoor moeten gaan zorgen. De iPhone SE is vrijwel direct te gebruiken voor Apple Pay. De vernieuwde iPhone zal rond de 450 euro moeten gaan kosten, stukje goedkoper dan eerder uitgebrachte iPhones.

De bekende Apple-analist wist ook te melden, dat de nieuwe iPhone SE volgend jaar in de winkels zal liggen. Hij denkt dat er in 2016, rond de twintig miljoen exemplaren over de toonbank zullen vliegen.

Al geruim een jaar wordt er gefluisterd over de komst van de 4-inch-iPhone, maar deze geruchten lijken steeds sterker te worden. De verwachting was dat het desbetreffende toestel de naam iPhone SE zou gaan dragen, maar klopt dat wel of was dat wat te voorbarig?

iPhone 6C of iPhone SE?

Verschillende analisten wisten te melden dat de iPhone 6C, een kleinere iPhone zou gaan worden. Dit leek de meest simpel ogende verwachting. Ruim twee jaar geleden kwam de iPhone 5C op de markt, maar dat was maar voor korte duur. Als wij verschillende bronnen moeten geloven, dan bestaat de kans dat de 4-inch-iPhone, de naam iPhone SE zal krijgen. Deze smartphone zou tussen de vierhonderd en vijfhonderd euro moeten gaan kosten in de winkel.

China Mobile

China Mobile is een zeer grote Chinese provider. Vorige maand brachten zij hun roadmap voor het volgende jaar uit, hierbij kwam onder andere naar buiten dat de Samsung Galaxy S7 vanaf maart 2016 verkrijgbaar zal zijn. In de roadmap is ook te zien dat er binnenkort een nieuwe iPhone op de markt zal komen, het gaat om een kleiner model. Het zou om de iPhone SE moeten gaan, welke vanaf april 2016 in de winkels moet liggen voor de prijs van 452 euro. De beste iPhone SE aanbiedingen zullen wij vanaf dat moment op iPhone6Cabonnement.nl tonen.

MIC Gadget is een bekende trendwatcher en hield deze zaak goed in de gaten. Zo sprak de watcher met meerdere leveranciers en productiepartners van Apple. Zij wisten te melden dat een groot aantal geruchten kloppen, dan moet gedacht worden aan de hardware en de behuizing. Het was alleen de naam van het toestel dat lang onduidelijk bleef. Naar verwachting kunnen wij over enkele maanden de iPhone 7, iPhone 7 Plus en de iPhone SE allen tegelijk gaan verwelkomen.

Ondanks de uitblijvende geruchten, lijkt het er nu toch op dat het assortiment van Apple ook een uitbreiding gaat krijgen in de naam van een iPhone SE, dat melden verschillende bronnen. Eerst zou de iPhone SE wel komen, daarna toch niet, en later werd er gesproken over een release in het voorjaar van 2016.

iPhone SE abonnement afsluiten vanaf maart?

Nu lijkt het er op dat de iPhone SE toch een paar maanden eerder al gelanceerd gaat worden, en wel in maart van dit jaar. Volgens China Times ligt de iPhone SE in maart zelfs al in de winkelrekken en wordt dan ook gepresenteerd tijdens een losstaand evenement. Dat is opvallend, want de laatste keer dat Apple een toestel in de maand maart lanceerde dateert alweer uit 2007.

Of de iPhone SE er inderdaad gaat komen, zal de komende weken moeten blijken. Zeer waarschijnlijk wordt eerste de iPhone 6S en iPhone 6S Plus aangekondigd begin september.

Rate this post

One thought on “‘Nieuw budgettoestel wordt waarschijnlijk kleiner dan iPhone 6’

Geef een reactie