iphone se abonnement

Het was al tijden onbekend wanneer de iPhone SE onthult zou gaan worden. Daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen. Apple stuurde een uitnodiging naar de pers voor een ‘bepaald’ evenement. Het technologiebedrijf wilde niet uit de doeken doen, wat de reden achter het evenement is. De verwachting is dat Apple de iPhone SE op 21 maart zal gaan presenteren. Al enige tijd werd de onthulling verwacht in deze maand.

‘Let is loop you in’

Zoals wij dat gewend zijn blijft Apple graag mysterieus, dat is terug te zien op de uitnodiging. Als wij alle bronnen moeten geloven, dan kunnen wij ons al een goede voorstelling maken van de iPhone SE. Het toestel een 4 inch-scherm krijgen, een klein formaat. De iPhone SE zal wel in grootte en zelfs in uiterlijk erg doen denken aan de iPhone 5S.

De ‘special edition’ zal goedkoper in prijs worden dan de huidige iPhone 6S en de iPhone 6S Plus. Daarnaast krijgt de SE naar alle waarschijnlijkheid gewoon de hardware van de iPhone 6.

Andere producten van Apple

De verwachting is dat er ook andere producten door Apple zullen worden gepresenteerd. Geruchten vertellen ons dat ook de nieuwe iPad Pro op 21 maart zal worden vertoond. De iPad Pro krijgt een wat kleiner scherm, een 9,7 inch-scherm. Momenteel hebben de iPad Air en de iPad Air 2 al zo’n scherm. De nieuwe iPad krijgt dus het scherm van de iPad Air, maar de processor van de sterkere en grotere iPad Pro. Daarnaast zal de iPad met de Apple Pencil-stylus werken.

Unicum bij Apple

Het is uniek dat Apple een nieuwe iPhone in de maand maart zal gaan presenteren, normaliter gebeurd dat in september. Maar de kans is groot dat er alsnog een nieuwe iPhone in september verwacht kan worden. Opnieuw een unicum, aangezien het bedrijf nooit eerder twee nieuwe iPhones in één jaar tijd op de markt bracht.

Rate this post

Geef een reactie