korting iphone se

Het blijkt dat de nieuwste update van iOS met nummer 10.1.1 zorgt voor accuproblemen bij verschillende toestellen van Apple. Bepaalde gebruikers van voornamelijk de iPhone 6S, maar ook van de iPhone 6 en iPhone SE, klagen over een spontaan uitvallende iPhone. De oorzaak daarvan lijkt te herleiden zijn naar de nieuwste update van iOS.

Plotseling uitschakelen

De toestellen zouden plotseling uitschakelen als de batterij onder een bepaald percentage valt. Wanneer gebruikers een poging doen om het toestel op te laden toont het toestel afwijkende batterijpercentages. Het toestel valt bij sommige gebruikers zelfs al uit rond de 50 procent, maar soms ook spontaan bij andere percentages. De enige manier om het toestel vervolgens weer te starten is om de batterij te herstarten door de home-knop en aan/uit-knop tegelijkertijd in te houden. Ook kan het helpen om het toestel weer aan te sluiten op de oplader.

Er zijn verschillende oorzaken die er toe kunnen leiden dat er sprake is van een slechtere batterijduur. Zo komt het wel eens voor dat een niet bijgewerkte app veel energie slurpt. Ook kan de accu simpelweg verouderd zijn. Er zijn nu echter gevallen bekend waarbij mensen 20 minuten na het opladen te maken krijgen met een uitvallende iPhone. Deelnemers van het iOS-bètaprogramma geven aan dat het probleem met de bètaversie van iOS 10.2 nog altijd niet is verholpen.

Apple

Apple heeft momenteel een gratis reparatieprogramma lopen voor bepaalde gebruikers van de iPhone 6S die te maken hebben met een uitvallende batterij. Dit geldt voor mensen die hun toestel tussen september en oktober 2015 aangeschaft hebben. Apple heeft nog geen mededeling gedaan over andere toestellen naast de iPhone 6S. Het probleem lijkt voor andere toestellen met een software update opgelost te kunnen worden, maar het is nog niet bekend wanneer Apple met deze update komt.

Rate this post

Geef een reactie