iphone se 64gb

In maart is de iPhone SE aangekondigd en op dit moment is de telefoon dus ongeveer 3 maanden te koop. De telefoon zou zich richten op de gewone consument die de telefoon gebruikt voor sociale media, telefoneren en een verscheidenheid aan apps. Ook games blijken uitstekend speelbaar te zijn met de iPhone SE. Zo hebben wij FIFA 18 met veel gameplezier gespeeld op het toestel, en kijken dan ook uit naar de releasedatum FIFA 19 die waarschijnlijk in het najaar van 2018 ligt. Omdat het een makkelijker formaat is dan de iPhone 6s of iPhone 6s Plus, is de telefoon makkelijker in de hand te houden en ook makkelijker mee te nemen onderweg. Wat zijn de grootste pluspunten tot nu toe van de telefoon?

Goed voor de snelheid die je bij een telefoon wil

Als je een telefoon gebruikt, wil je niet hoeven wachten tot Facebook, Whatsapp of een website geladen is. Daarvoor is de iPhone SE perfect. De telefoon heeft een prima processor die ervoor zorgt dat alles snel geladen is. Verder kun je goed kunnen streamen naar andere devices zoals muziek, video’s of films en dit doet hij ook met prima snelheid. Je kunt alle sociale netwerkapps goed gebruiken op de telefoon en doordat je hem makkelijk in de hand kan houden, typ je lekker snel op de telefoon. Verder is de accuduur van de iPhone SE een stuk beter dan die van de iPhone 6s, dus je kunt veel langer met de telefoon doen zonder dat je de oplader erbij hoeft te pakken. Je kunt hem dan prima een hele dag gebruiken en pas aan het einde van de dag weer eens de lader te pakken. Dit is zeker het geval als je de energiebesparingsmodus aanzet. Ook de camera doet goed zijn werk en de functie Live Photos speelt daar er een grote rol bij.

Nadelen iPhone SE?

Zijn er ook nog nadelen? Als je liever een grotere telefoon wil, dan is de iPhone 6s alsnog beter. Ook als je de functie 3D Touch zou willen, is een iPhone 6s beter. Verder ziet de telefoon er natuurlijk niet meer nieuw uit, omdat dit een model is dat Apple al langer gebruikt. Als je al deze punten niet belangrijk vindt, is de goedkopere iPhone SE dus beter om te kopen dan een iPhone 6s.

Rate this post

Geef een reactie