iphone se modellen

Apple heeft nooit bekend gestaan om het feit dat het goedkope producten heeft gelanceerd. Het is zelfs zo dat Apple een imago van exclusiviteit en luxe over zichzelf heeft weten uit te roepen door de jaren heen, dat het een eigen stand in winkels krijgt alsof het een exclusief automerk betreft. Nu valt hiervoor te zeggen dat er met die prijzen ook behoorlijke kwaliteit komt kijken, wat uiteraard waar is. Maar wat men nog wel eens wilt vergeten is dat een product ook behoorlijk wat kan kosten om te fabriceren.

Meer gelijkheid in de fabriek

De tijden waarin we mensen tegen een hongerloon konden laten werken ligt gelukkig meer en meer achter ons. Mensen krijgen steeds vaker een eerlijk salaris voor het werk wat verzet wordt en zowel grote als kleine bedrijven maken zich hard voor eerlijke arbeidsomstandigheden in armere delen van de wereld. Zo ook Appel, dat binnenkort met het compacte budgetmodel de iPhone SE naar de markt zal komen. Maar wat betekent dit voor de fabricatie en de kosten van het budgetmodel? Is een budgetmodel van Apple wel echt zo budgetvriendelijk?

Voordeel bij de iPhone SE

Apple heeft bekend gemaakt dat de iPhone SE honderdveertig euro kost om te fabriceren. Gooi hier nog enkele winstmarges en extra percentages bovenop en je komt al snel op een telefoonwaarde van ongeveer driehonderd euro uit. Dit is niet niks, maar wat moet worden gezegd is dat het naar de standaard van Apple nog behoorlijk betaalbaar is. Je kunt dus, in Nederland, al een betrekkelijk luxe abonnement krijgen bij een telefoon als deze. Denk aan een enorme databundel of erg veel belminuten bij jouw iPhone SE abonnement. Dit is leuk voor hen die op zoek zijn naar een kwalitatief sterke telefoon voor een relatief lage prijs. Wie wilt dat nu niet? En zonder enig schuldgevoel dat de telefoon voor nog geen tientje werd gemaakt over de rug van anderen. Bekijk ook zeker eens de goedkoopste iPhone SE aanbiedingen van dit moment. Met een iPhone SE aanbieding bespaar je nog eens extra geld!

Rate this post

Geef een reactie