iPhone SE Silver abonnement vergelijken? Stel direct de filters in en vind de goedkoopste aanbiedingen voor de iPhone 7 Zilver:Een iPhone SE Silver (zilver) ziet eruit als een simpele iPhone. Hij lijkt een beetje op de iPhone 4, maar als je hem van dichtbij bekijkt zie je direct dat hij eens stuk luxer is dan andere iPhones. Hij is een stuk dunner, waardoor hij ook een stuk lichter is en daarom is het een prettige telefoon om te gebruiken en om mee te nemen. Het formaat is niet groter geworden, wat de trend zou zijn geweest na de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus, omdat vele mensen toch de behoefte hadden aan een telefoon die lekker makkelijk in de hand lag en die ook met één hand te bedienen is. Dat is bij de iPhone 6 niet het geval en daarom is de iPhone SE uitgebracht. De telefoon wordt gekenmerkt door een licht gewicht, strak uiterlijk en een prachtig Retina scherm.

iPhone SE Silver abonnement

Als je van plan bent om een iPhone SE Silver abonnement aan te schaffen, dan is de beste manier om deze telefoon te verkrijgen in de vorm van een abonnement. Dan heb je veel voordelen die je niet hebt als je de telefoon loskoopt. Daarnaast biedt bijna elke telefoonprovider de telefoon aan, zodat er verschillende iPhone Se Silver abonnementen te verkrijgen zijn. Bij grote telefoonproviders zoals KPN, Vodafone en Tele2 zijn de abonnementen met een iPhone SE Silver zoals verkrijgbaar tegen leuke prijzen. Tegenwoordig werken veel telefoonproviders met een systeem waarbij je zelf kan betalen hoe veel je bij betaald eenmalig en hoe veel je per maand wil betalen. Sommige mensen vinden het prima om per maand een hoger bedrag te betalen, maar als je het kan betalen om nu al een bepaald bedrag te betalen, dan scheelt dat weer in de kosten per maand. Het is dus een eigen keuze waar je daarmee doet.

Ook providers die via internet werken, zoals Hollands Nieuwe en Ben bieden een iPhone SE Silver abonnement aan. Dit doen zij vaak wat goedkoper, omdat zij minder service kunnen bieden. Ze hebben immers geen fysieke plek waar je heen kan gaan voor hulp. Je kunt ze vaak wel goed bereiken via mail, telefoon of via chatten via internet. Ze bieden vaak ook minder services in de vorm van garantie of verzekeringen maar daar tegenover staat wel dat ze een stukje goedkoper zijn. Om de zoveel tijd hebben ze een goede tijdelijke aanbieding voor een bepaalde telefoon en dan is het het goede moment om in te stappen. Als je deze aanbiedingen afwacht, weet je zeker dat je je telefoon tegen de leukste goedkoopste prijs kan krijgen. Er zijn daarnaast ook websites op internet die zich hiermee bezig houden en voor jou uitzoeken met jouw wensen wat het beste en goedkoopste abonnement is. Een van die sites is bijvoorbeeld Belsimpel. Voor een iPhone SE Silver abonnement is het dus goed om dit soort sites in de gaten te houden en ondertussen vast te gaan sparen zodat je per maand een stuk minder kan gaan betalen.

Alle ervaring van de afgelopen jaren in een nieuwe telefoon

Apple heeft de ervaringen van de gebruikers van hun eerdere modellen iPhones gebruikt in deze nieuwe iPhone SE Silver. Zo werkt Apple in deze telefoon met een processor die zo snel is, dat het scherm sneller dingen laadt dan dat jij ze leest. Hierdoor hoef je nooit te wachten op informatie die je opgezocht hebt of bepaalde mails die je binnenkrijgt. Alles gaat in een supersnel tempo en het helpt daarnaast ook als je gebruik maakt van 4G internet, wat ook mogelijk is met deze telefoon. Als je dus van plan bent deze telefoon te gaan aanschaffen, is het de moeite waard om eens te kijken naar een abonnement met 4G internet. De meeste providers bieden dit wel, maar het is toch goed om dit even te controleren.

Verdere specificaties

De telefoon is daarnaast uitgerust met een 12 megapixel camera. Dit is erg prettig, want dan weet je zeker dat je foto’s en video’s in de beste kwaliteit op de telefoon, computer of afgedrukt te zien zijn. Ook heeft Apple een nieuw snufje toegevoegd aan de telefoon, namelijk Live Foto’s. Het gaat erom dat Apple begrijpt dat als je een foto neemt, dat je dan een bepaald moment in een foto probeert te vatten. Live Foto’s zorgt er bij het maken van een foto voor dat je ook onbewust een filmpje maakt. Dit filmpje kun je zien door op de foto te klikken. Zo is het moment nog beter gevat in een momentopname zoals een foto of video.