Op zoek naar een goedkoop iPhone SE T-Mobile abonnement? Vergelijk op deze pagina direct de goedkoopste aanbiedingen en abonnementen voor de iPhone SE bij T-Mobile!

T-Mobile iPhone SE abonnementAls je een iPhone wilt kopen, dan ben je bij T-Mobile aan het juiste adres. T-Mobile verkoopt ook altijd de nieuwste modellen van de iPhones. Je kunt bij T-Mobile de iPhone rechtstreeks aanschaffen, maar je kunt ook naar een webwinkel gaan waar ze iPhones met een T-Mobile abonnement verkopen. Op dit moment verkoopt T-Mobile de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus, maar ook goedkopere toestellen als de iPhone 5s en de iPhone 5c. Op basis hiervan mag je er wel van uitgaan dat je ook de iPhone SE kunt kopen bij T-Mobile, als deze in april 2016 op de markt komt.

T-Mobile iPhone SE abonnement: Stel Samen & Stel Bij

iPhone SE T-MobileSinds kort heeft T-Mobile een nieuw abonnement, het zogenaamde Stel Samen & Stel Bij abonnement. Met dit abonnement kun je je eigen abonnement samenstellen. Je kunt kiezen hoeveel MB’s, hoeveel minuten en welke voordeelbundels je in je abonnement wilt hebben. Daarnaast kun je elke maand je internet- en belbundel bijstellen, zowel omhoog als omlaag. Ook is er de mogelijkheid om deze bundels helemaal uit te zetten. Als je voor deze laatste optie kiest, dan betaal je alleen voor het startabonnement. Bij dit abonnement kun je ook je favoriete telefoon uitzoeken. T-Mobile heeft veel mobiele telefoons in het assortiment. In dat assortiment zitten ook altijd de nieuwste smartphones. Wat ook fijn is dat je zelf beslist hoe je het door jou gekozen toestel betaal. Je kunt het toestel in één keer betalen, maar je hebt ook de mogelijkheid om maandelijks een bedrag te betalen.

Onbeperkt bellen en SMS’en

Bij T-Mobile heb je de mogelijkheid om onbeperkt te bellen en te sms’en naar nummers in Nederland. Je betaalt gewoon een vast bedrag per maand en je hoeft je nergens meer zorgen over te maken. Want wat is nu fijner dan urenlang te bellen zonder dat je steeds de tijd in de gaten moet houden. Dit kun je dus doen met de Onbeperkt Bel & SMS Voordeelbundel, deze bundel kost je maar €20,- per maand extra. Sinds 2016 is het zelfs mogelijk om onbeperkt te internetten, bellen en sms’en voor slechts €35 per maand.

T-Mobile Samen

T-MobileT-Mobile hanteert sinds enige tijd het volgende concept ‘T-Mobile Samen’. Je kunt gebruikmaken van T-Mobile Samen als je een abonnement hebt bij T-Mobile. Het concept houdt in dat je samen met anderen die ook een T-Mobile abonnement hebben, een groep vormt. Het grote voordeel van T-Mobile Samen is dat je met de leden van de groep onderling gratis kunt bellen in Nederland. Op My T-Mobile kun je deze groep registreren. De groep bestaat uit minimaal twee en maximaal uit zes personen. Voor T-Mobile Samen betaal je niets extra’s. Daarnaast kunnen alle leden uit de groep elke maand een cadeau kiezen, van extra MB’s tot korting op je factuur.

T-mobile Extra

Een ander aardigheidje van T-mobile is T-Mobile Extra. Met T-Mobile Extra kun je als abonnee sparen voor cadeaus, uitjes en korting. Je kunt elk moment beginnen met sparen. En als je je aanmeldt bij T-Mobile, krijg je al 15 punten cadeau. Het sparen van de punten gaat heel simpel. Voor elke euro die op je factuur staat, krijg je één punt. Ook zijn er steeds verschillende acties waarmee je punten kunt verdienen. Je kunt sparen tot het moment je contract afloopt. En bij verlenging van het contract, gaan de gespaarde punten gewoon mee.

Bekijk de iPhone SE abonnementen bij andere providers: