Het is vanaf nu mogelijk een iPhone SE Tele2 abonnement af te sluiten! Tele2 is de goedkoopste aanbieder van de SE. Met 100 belminuten en 1000MB 4G is de telefoon al verkrijgbaar vanaf 26 euro per maand met een gratis toestel! Ook voor een bundel met onbeperkt bellen betaal je relatief zeer weinig:

Tele2 iPhone SE abonnement afsluiten? Check de beste aanbiedingen:


LogoBij Tele2 is het mogelijk om zelf te bepalen hoeveel belminuten en hoeveel MB’s je wilt hebben voor je mobiele abonnement. Op deze manier betaal je nooit te veel voor je abonnement. Daar komt nog bij dat je je zogenaamde toestelbundel elke maand kan aanpassen. Mocht je toch meer of minder verbruiken, dan is het geen enkel probleem om je toestelbundel weer passend te maken.

iPhone SE los + Tele2 Sim Only ook mogelijk?

iphone se tele2Heb je nog een toestel of je wilt een toestel dat niet bij een abonnement te verkrijgen is, dan kun je kiezen voor een Tele2 Sim Only abonnement. Je kunt de bundel elke maand naar je behoefte aanpassen. Bij Tele2 Sim Only wordt gebruik gemaakt van het T-Mobile netwerk. Je kunt al bellen vanaf 2 cent per minuut, ook betaal je bij Tele2 geen starttarief. De Tele2 Sim Only abonnementen zijn dus echt Tele2, born to be cheap, je betaalt een scherp tarief voor je belminuten. Ook kun je nog kiezen uit verschillende Tele2 Sim Only internetbundels. Andere voordelen van een Tele2 Sim Only abonnement zijn gratis nummerbehoud, maandelijks opzeggen van het abonnement en een supersnel 4G abonnement.

Tele2 Sim Only abonnementen

Tele2 abonnementTele 2 heeft zes verschillende sim only abonnementen:
1. Tele2 1 GB & 100 Bel/SMS sim only maand
2. Tele2 1 GB & 100 Bel/SMS sim only
3. Tele2 1,5 GB & 150 Bel/SMS sim only maand
4. Tele2 1,5 GB & 150 Bel/SMS sim only
5. Tele2 2,5 GB & 250 Bel/SMS sim only maand
6. Tele2 2,5 GB & 250 Bel/SMS sim only

Op basis van je bel- en surfgedrag kun je uit bovenstaande lijst kiezen welk sim only abonnement van Tele2 het beste bij jou past.

Gratis nummerbehoud bij Tele2

Tele2 iPhone SE abonnementAls je kiest om een abonnement bij Tele2 af te sluiten, dan is het mogelijk om je huidige nummer te behouden. Het aanvragen van nummerbehoud is gratis. Er zijn een paar voorwaarden waaraan je moet voldoen wil je je huidige telefoonnummer kunnen behouden. Je nummer mag nog niet gedeactiveerd zijn, je moet van een andere provider dan Tele2 komen (je mag wel een prepaidkaart van Tele2 hebben) en het contract bij je huidige provider moet binnen twee maanden afgelopen zijn. Heb je al wel een abonnement bij Tele2 en koop je een nieuw toestel, bijvoorbeeld de iPhone SE, dan kun je ook in aanmerking komen voor nummerbehoud. Het enige wat je dan hoeft te doen, is het verlengen van het bestaande contract.

iPhone SE bij Tele2

Hoewel er nog niet veel bekend is over de iphone SE, is één ding in ieder geval al duidelijk: de iphone SE is de verbeterde en goedkopere versie van de iPhone 6. Heb je nu bijvoorbeeld een iPhone 6 en wil je in september een beter toestel aanschaffen? Dan kan het aanschaffen van de iphone SE Tele2 een interessante zaak voor jou zijn, aangezien dit toestel de verbeterde versie is van het toestel dat je nu hebt.
Wat precies de verbeterpunten van de iphone SE zijn ten opzichte van de iPhone 6, is nog niet bekend. De enige geruchten die nu al rond zijn gegaan over de nieuwe iphone SE, is het feit dat deze iPhone uitgerust wordt met een sterke behuizing van plastic en een betere camera krijgt. Daarnaast wordt verwacht dat de nieuwe iPhone tevens uitgerust wordt met een nieuwe versie van iOS, waardoor de telefoon gebruiksvriendelijker zou worden. Meer details over de iphone SE zijn nog niet bekend of zijn nog niet meer dan vage geruchten. Zo is zelfs nog niet bekend wanneer de iphone SE precies verkocht zal worden, al wordt verwacht dat dit in september van dit jaar zal zijn.

Tele2 iPhone SE abonnement aanschaffen

Wil je de iphone SE Tele2 zo snel mogelijk aanschaffen als deze in september van dit jaar gelanceerd wordt, dan is het belangrijk om tijdig te beginnen met het zoeken naar een aanbieder van de iphone SE Tele2 met abonnement. Ben je niet op tijd met zoeken, dan is de kans aanwezig dat alle iPhones die in september verkocht worden, al uitverkocht zijn voor je ook maar door hebt dat je te laat bent met het aanschaffen van de iphone SE Tele2.

Eén van de aanbieders van de iphone SE, is Tele2. Tele2 is een populaire Nederlandse telecomprovider die altijd de nieuwste toestellen van Apple in het aanbod heeft. Verwacht wordt dat deze telecomprovider ook één van de eersten zal zijn die de iphone SE zal verkopen met iphone SE Tele2 abonnement, maar wanneer dit precies het geval is, is op dit moment nog onduidelijk. Wil je de iphone SE aanschaffen met iphone SE Tele2 abonnement als deze nieuwe telefoon verkocht wordt, dan is het dus belangrijk dat je er snel bij bent en de website van Tele2 goed in de gaten houdt. Wordt de iPhone verkocht of aangeboden met reserveringslijst, dan kun je je namelijk direct inschrijven voor het iphone SE Tele2 abonnement. Wil je de iphone SE Tele2 direct na de lancering van deze nieuwe telefoon ontvangen? Houd dan deze website goed in de gaten of kijk regelmatig op de website van Tele2 voor Tele2 iphone SE nieuws.

Algemene informatie over Tele2

Tele2 heeft zich de afgelopen maanden gericht op een compleet nieuwe marketingstrategie. Het bedrijf wilt zich meer en meer gaan toeleggen op de jongere generatie, wat na het opgaan van Hi! in KPN natuurlijk een demograaf is die geheel open ligt. Met deze nieuwe strategie richt het bedrijf zich vooral op het veelvuldig internet gebruik van deze groep, en dat is dan ook waar het bedrijf zich vooral mee bezig houdt als men kijkt naar de verschillende abonnementsvormen.

Het speerpunt

Ook met de komst van de iPhone SE, Apple’s eerste budgetmodel, zal dit natuurlijk ook het speerpunt worden. Het is een markt waar Tele2 een flinke slag kan slaan, omdat de kosten voor veel jongeren natuurlijk vrij hoog zullen uitvallen bij de vlaggenschipmodellen. Deze doelgroep heeft vaak maar weinig tot niets per maand te besteden en daarom is het zeker voor Tele2 interessant om hier goedkoop en slim op in te zetten. Maar wat zijn dan zoal de mogelijkheden? Wat staat er allemaal op de planning voor de lancering van Apple’s budgetmodel, dat ongetwijfeld goed zal gaan scoren bij deze doelgroep.

Eindeloos internet

Helaas heeft Tele2 nog geen vergaande informatie op de website staan aangaande de Apple iPhone SE. Maar wat voor andere providers geldt, zal ook ongetwijfeld voor Tele2 opgaan. Het model zal in alle vier de kleuren verkrijgbaar zijn, namelijk in het goud, wit, zilver en rosegoud. Daarnaast zal Tele2 zowel het 16 GB model als het 64 GB model aanbieden. Het model zal tegen sterk gereduceerde prijzen, zeker ten opzichte van de vorige Apple modellen, op de markt verschijnen.

Lagere prijzen

Waar de iPhone 6 voor gemiddeld € 45,- per maand wordt verkocht liggen de prijzen van een iPhone SE beduidend lager. En Tele2 zou Tele2 niet zijn als het een duidelijk en overzichtelijk aanbod geeft van de mogelijkheden qua prijs en internetbundels. Zo kun je verschillende mogelijkheden kiezen. De goedkoopste variant loopt van 1 GB data per maand inclusief honderd belminuten en SMSjes tot wel 24 GB data per maand met onbeperkt belminuten en SMSjes. De mate waarin je een databundel aanschaft bepaalt ook weer een zekere korting op je toestel, wat uiteraard ook zeer interessant is om naar te kijken.

Handige kosten

Om het aanbod verder nog interessanter te maken kun je bij Tele2 je iPhone SE abonnement ook nog je maandelijkse kosten bepalen. Met behulp van een ontzettend handig schuifmechanisme kun je bepalen hoeveel je per maand voor je toestel wilt betalen. Op deze manier heb je direct invloed op je directe aanschafkosten en kun je deze zo hoog en laag mogelijk zetten als je zelf wilt. Dit kan ervoor zorgen dat je maandelijkse kosten veel lager uitvallen dan je zou denken, wat natuurlijk prettig is wanneer je al niet bijster veel te besteden hebt. Tele2 zal met haar iPhone SE abonnement ongetwijfeld gaan mikken op de jongere generaties, wat hen vast voordelig uit zal pakken. Je kunt dan ook het beste de website van Tele2 in de gaten gaan houden om erachter te komen, zo snel mogelijk, wat het nieuwe aanbod allemaal in zal gaan houden.

Bekijk de iPhone SE abonnementen bij andere providers: