Wil je een goedkoop iPhone SE Telfort abonnement afsluiten? Vergelijk hier direct de goedkoopste abonnementen en aanbiedingen van de iPhone SE bij Telfort!

iPhone SE Telfort abonnement: de voordelen

Telfort iPhone SE abonnementBij Telfort is het mogelijk om iPhones te kopen met een abonnement. Telfort maakt gebruik van het KPN-netwerk, maar de abonnementen zijn bij Telfort veel goedkoper. Je krijgt dus dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs. Via de Telfort Webshop kun je een iPhone bestellen met een Telfort abonnement. Het is wel zo dat Telfort vooral smartpakkers verkoopt. Smartpakkers zijn toestellen van een voorgaande generatie die je nog voordeliger kunt kopen. Dus als je je zinnen hebt gezet op de iPhone SE, die hoogstwaarschijnlijk dit voorjaar op de markt komt, dan is de kans groot dat Telfort dit jaar dit toestel nog niet het het assortiment heeft.

Zoals al gezegd, maakt Telfort gebruik van het netwerk van KPN. Dit netwerk staat bekend als uiterst betrouwbaar, ook is het netwerk overal bereikbaar. Als je bij Telfort een telefoon aanschaft, ben je niet direct eigenaar van het toestel. Telfort maakt gebruik van een leaseconstructie. Dit houdt in dat je elke maand een leasebedrag betaalt. Het grote voordeel is dat je van tevoren nooit een groot bedrag aan je telefoon kwijt bent, je betaalt altijd achteraf. Als je abonnement afloopt, dan is het aan jou de keuze of je je telefoon wilt afkopen of wilt inruilen.

Telfort iPhone SE aanbiedingen

iPhone SE telfortAls je gaat voor een Telford abonnement, dan kun je zelf bepalen hoeveel MB’s je gaat gebruiken en hoeveel belminuten je nodig denkt te hebben. Je kunt dus je abonnement aanpassen op jouw surf- en belgedrag. Als het abonnement ten einde loopt, kun je ervoor kiezen om het bestaande abonnement (abonnement met telefoon) te verlengen, maar je kunt ook overgaan op een SIM Only abonnement. Altijd handig als je hoe dan ook de nieuwe iPhone SE wilt hebben.

SIM Only abonnement

TelfortNet zoals de gewone abonnementen van Telfort, kun je ook de SIM Only abonnementen van Telfort aanpassen naar jouw surf- en belgedrag. Telfort heeft standaard drie abonnementen, die ook nog eens aantrekkelijk zijn geprijsd. Je kunt kiezen tussen een 1-jarig of een 2-jarig contract. In de tussentijd kun je het abonnement altijd aanpassen mocht je verbruik toch anders zijn dan van tevoren gedacht. En als je van lange telefoongesprekken houdt, dan moet je het zeker overwegen om bij Telfort een abonnement af te sluiten. Na tien minuten bel je namelijk gratis. Alleen de eerste tien minuten van je telefoongesprek worden dus in rekening gebracht.

Waarom een Telfort abonnement bij de iPhone SE?

Waarom zou je voor Telfort kiezen als provider. Hier nog even de voordelen op een rijtje. Telfort maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Je kunt bij Telfort je abonnement helemaal naar eigen wens samenstellen. Je krijgt dus niet een aantal standaardbundels voorgeschoteld waaruit je mag kiezen. Tot slot het laatste en wellicht het belangrijkste voordeel, zowel de abonnementen met een mobiele telefoon als de SIM Only abonnenmenten van Telfort zijn zeer scherp geprijsd.

iPhone SE Telfort abonnement

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon en wil je altijd het nieuwste toestel op de markt? Dan wordt aangeraden om nog even te wachten met het aanschaffen van een nieuw toestel, want in het najaar van 2015 komt het nieuwe toestel van Apple op de markt. Dit toestel wordt ook wel de iphone SE genoemd en is net als de andere c-modellen van Apple de verbeterde versie van zijn voorganger. Waar de iphone 5S bijvoorbeeld de verbeterde versie van de iPhone 5 was, is de iphone SE dit voor zijn voorganger: de iPhone 6. Wil je meer weten over de iphone SE en het aanschaffen van deze nieuwe telefoon bij Telfort? Verdiep je dan in dit onderwerp door de informatie op deze pagina door te nemen en je weet precies waar je aan toe bent.

iPhone SE bij Telfort: een korte introductie

Zoals al eerder vermeld, is de iphone SE de goedkopere versie van de iPhone 6. Wat er precies beter zal zijn aan de iphone SE in vergelijking met de iPhone 6 is nog niet helemaal duidelijk, maar er wordt wel verwacht dat het nieuwe toestel van Apple enkele duidelijke innovaties mee zal krijgen. Enkele geruchten die nu de ronde doen over de nieuwe iphone SE, zijn de volgende:

  • De iphone SE zou dezelfde processor krijgen dan de iPhone 6.
  • De iphone SE zou een betere camera krijgen dan de iPhone 6, zowel aan de voorzijde van het toestel als aan de achterzijde van het toestel.
  • De iphone SE wordt uitgerust met dezelfde plastic behuizing als de iphone 5S, maar wellicht wordt de plastic behuizing wel wat verbeterd om deze steviger en sterker te maken.
    Al het nieuws over de iphone SE is overigens nog niet bevestigd door Apple, dus echt duidelijkheid over het toestel kan er nog niet gegeven worden. Zo is zelfs nog niet zeker of de iphone SE wel echt gelanceerd zal worden, of niet.

De lancering van de iphone SE wordt verwacht in september van dit jaar. Sommige mensen zeggen dat de iphone SE eerder gelanceerd zal worden om de lancering tegelijk te doen met de lancering van de Apple Watch, maar insiders en specialisten geven aan dat het logischer is als de lancering in september van dit jaar plaatsvindt. Als de iphone SE eenmaal verkocht wordt in Nederland, is Telfort één van de aanbieders van deze nieuwe telefoon van Apple. Wil je de iphone SE als eerste aanschaffen, dan wordt aangeraden om een abonnement met toestel bij Telfort te reserveren. Reserveer je jouw toestel tijdig, dan weet je namelijk zeker dat je na de lancering recht hebt op een iphone SE via Telfort. Doe je dit niet, dan heb je kans dat je nog even op de wachtlijst staat als de SE is gelanceerd. Je kunt de iphone SE bij Telfort eenvoudig aanschaffen met een abonnement. Met een iphone SE Telfort abonnement heb je alles in één keer geregeld en hoef je geen apart abonnement meer aan te schaffen om gebruik te maken van jouw telefoon. Daarnaast hoef je de prijs van het toestel niet in één keer te betalen, maar betaal je de prijs van het toestel in maandelijkse termijnen. Wil je meer weten over de Telfort iphone SE? Houd dan het nieuws over de SE en iphone SE Telfort abonnementen goed in de gaten en je weet zeker dat je niets mist.

Algemene informatie over Telfort

Een provider die de laatste jaren nogal heeft geworsteld met het behouden en vergaren van klanten is Telfort. Geheel in de trend van sluitende fysieke winkels is ook Telfort terug aan het lopen en handelt het nu meer en meer via internet zelf. Dit geeft het bedrijf een moderne feel wellicht, maar het ontbreken en verdwijnen van fysieke winkels blijkt niet altijd een even slimme zet. Telfort biedt echter via internet nog steeds altijd evenveel aan, en daar hoort natuurlijk ook Apple’s budgetmodel de iPhone SE bij.

De gelijkenissen

Het toestel biedt in tegenstelling tot de voorgaande modellen van Apple veel gelijkenissen qua uiterlijk met de 5 en 5S. Daarnaast is het model qua interne specificaties nagenoeg gelijk aan de 6 en 6S, wat het een krachtig en compact model maakt. Bij Telfort wordt het model aangeboden in de vier verschillende kleuren, namelijk zwart, grijs, goud en rosegoud. Helaas is er bij Telfort geen model waargenomen dat beschikt over de 64 GB opslagcapaciteit, iets wat andere providers wel weten te bieden. Maar, anderzijds, een budgetmodel ben je natuurlijk al gauw niet meer als extra opslagcapaciteit je prijs plots omhoog jaagt.
Telfort biedt een beperkte keuze aan mogelijkheden bij het samenstellen van je abonnement.

Duidelijkheid voor de consument

Gegeven, dit kan wat vervelend ogen, zeker wanneer je de keuzes van andere providers gewend bent. Maar ergens schept het ook erg veel duidelijkheid. Je hebt in één oogopslag precies alle informatie die je nodig hebt. Zo kun je met het verschuiven en aanklikken van knoppen al binnen enkele minuten je abonnement hebben samengesteld. Kies met het grootste gemak of je een abonnement twaalf of vierentwintig maanden wilt laten duren, of dat je 150 of 1000 belminuten wilt hebben.

Beperkte data

De databundels bij Telfort zijn wat beperkt, deze gaan namelijk maar tot maximaal 2500 MB, wat omgerekend 2,5 GB is. Dit is zelfs voor de gematigde internetter betrekkelijk weinig en dus is het misschien een idee om je eens te verdiepen in wat verdere mogelijkheden zijn bij Telfort om meer uit je internet te halen. Daarnaast kun je er bij Telfort voor kiezen om 4G internet aan of uit te zetten. Dit kan je een extra vijf euro betalen.

Verschillende betaalwijzes

Telfort geeft je niet de mogelijkheid om je toestel op verschillende wijzen te betalen. Je betaalt ‘m of in één keer, of verspreid over het aantal maanden dat je het abonnement wilt laten lopen. Op deze manier schept de provider wederom duidelijkheid en maakt het afsluiten van een abonnement erg overzichtelijk. Omdat Telfort echter vrij beperkt is in de aantal opties, is de mogelijkheid om goedkope combi’s te maken vrij beperkt. Je kunt wel gebruik maken van een kortingsdeal wanneer je bijvoorbeeld al een ander internetabonnement hebt lopen bij Telfort. Dit kan resulteren in bijvoorbeeld een verdubbeling van je MB’s of belminuten per maand. Het mag dus gezegd worden dat Telfort duidelijk aanstuurt op een bredere klandizie en dat ze je het liefst zo veel mogelijk diensten verlenen.

Bekijk de iPhone SE abonnementen bij andere providers: