iphone se modellen

De huidige CEO van Apple, Tim Cook, zegt verrassend enthousiast te zijn over de verkoop van de iPhone SE. De iPhone SE heeft een tijdje leveringsproblemen gehad, omdat Apple in het eerste kwartaal van 2016 merkte dat de verkoopcijfers terugliepen. Daarop is besloten om tijdelijk de productie wat langzamer te laten gaan. Dit werd ook gedaan met de nieuwe iPhone SE, omdat niet verwacht werd dat deze het veel beter zou gaan doen. De realiteit laat echter anders zien en toen moest Apple zijn leveranciers razendsnel aanzetten tot hogere snelheid. Dit is gelukt en op dit moment kun je iPhone SE op tijd verkrijgen.

De verwachtingen overtroffen

Tim Cook zegt dat de iPhone SE het beter doet dan verwacht. Als hem wordt gevraagd of het de iPhone 6s al overtreft, zegt hij het niet te weten. De SE is nog maar een paar maanden uit en de vergelijking kan nog niet gemaakt worden. Hij stelt vooral blij te zijn met het feit dat Androidgebruikers ook overstappen naar Apple, omdat de SE een mooi en betaalbaar apparaat is. Ook is hij blij dat ze hebben kunnen voldoen aan de vraag van klanten om na de iPhone 5s weer een 4 inch telefoon te maken.

Zeer tevreden over de iPhone SE

Apple kan zeer tevreden zijn met de verkoop van de iPhone SE en het iPhone SE abonnement. Het feit dat de productie weer opgeschroefd heeft moeten worden is natuurlijk een goed teken, maar ook klanten die de iPhone SE in gebruik hebben, zijn er tevreden over de telefoon. Zo is de telefoon snel, heeft hij een prima accuduur en heeft hij alles die de gewone gebruiker van de iPhone wil. Er zitten niet te veel dingen aan of op die mensen toch niet gebruiken. Grote kans dus dat het vanaf nu weer een positieve kant op gaat met Apple. Ook lijkt de keuze om voor een 16GB en 64GB-uitvoering te kiezen goed uit te pakken.

Rate this post

Geef een reactie