iphone se abonnement

Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat ongeveer de helft van de smartphonegebruikers een beschadigd toestel gebruikt. Dit is natuurlijk erg zonde. In deze blog een aantal tips op je iPhone goed te beschermen zodat het toestel in een goede conditie blijft.

Bewaar sleutels en kleingeld niet in je zak

Sleutels, kleingeld en de telefoon. Grote kans dat deze alle drie elke dag mee gaan naar je werk of naar school. Het is dan makkelijk om alles in dezelfde broekzak of hetzelfde vakje in de tas te bewaren. Toch is het verstandig om deze niet bij elkaar te leggen of bij elkaar te stoppen in een broekzak. Door scherpe voorwerpen niet bij de iPhone te bewaren, worden veel vervelende krassen voorkomen.

Handige trick hierbij kan zijn om de sleutels steevast in de rechterhand te houden en de telefoon in de linkerhand (of andersom). Zo voorkom je dat je tijdens het doen van de boodschappen de sleutels en smartphone toch in dezelfde hand houdt met mogelijke beschadigingen als gevolg.

Vermijd stof, zand en water

Door de fijne structuur van stof en zand kan het voorkomen dat deze in de gleuven of achter het beeldscherm van een iPhone komen. Een handige tip om zand buiten de telefoon te houden is hem in een diepvrieszakje (met ziplock) te doen op het moment dat je naar het strand gaat. Ook zou je hem in een koeltas of koelbox kunnen bewaren, of in een zak met een afgesloten rits.

Bescherm je iPhone

Met een front- en backprotector bescherm je de voor- en achterkant van je iPhone. Dit is handig omdat deze makkelijk schoon te maken is met een vezeldoekje en het ervoor zorgt dat je iPhone langer in goede staat blijft. Door veelvoudig gebruik kan het zijn dat het beeldscherm sneller slijt. Ook dit is met een iPhone case minder snel het geval (zie bijv. Iphone-cases.nl). Kies hierbij ook voor een screenprotector en je iPhone blijft langer in goede conditie.

Rate this post

511 thoughts on “Tips om je iPhone goed te beschermen

Geef een reactie