iphone 5se abonnement vergelijken

Met grote successen neemt de concurrentie enkel toe. Het is een wetenschap die eigenlijk voor niemand zo sterk opgaat als voor Apple en Samsung. De twee tech-giganten vliegen elkaar geregeld in de haren en eigenlijk zijn ze nergens zo vinnig als wanneer het gaat om de telecom- en tabletmarkt. Wie heeft er nu niet iets mee gekregen van de rechts- en patentzaken waar vaker dan niet miljarden dollars mee gemoeid waren? Hoewel het erop lijkt dat de laatste paar jaren de strijdbijl meer en meer wordt begraven, moet worden gezegd dat de twee nog altijd een behoorlijke strijd leveren om het nieuwste van het nieuwste uit te brengen.

Muurvast aan kop

Apple heeft in de afgelopen jaren een muurvaste koppositie opgebouwd, eentje die lange tijd benijd werd door andere merken. Maar in de laatste jaren klimt vooral Samsung gestaag omhoog en nu is het eigenlijk een constante race om de toppositie. Om deze te versterken is Apple met een nieuw model gekomen. Eentje die wellicht niet een koploper is qua innovatie, maar absoluut eentje die voorop zal lopen qua toegankelijkheid.

Uitbreiden naar beneden

De iPhone SE is Apple’s eerste gooi naar de budgetmarkt. Het compacte model moet de harten gaan winnen van hen die niet de financiële mogelijkheden of zin hebben om over te stappen op het nieuwste van het nieuwste maar nog steeds graag met de tijd mee willen gaan. De iPhone SE is dan qua uiterlijk niet veel anders dan de iPhone 5 en 5S, het is vooral wat aan de binnenkant zit dat anders aanvoelt. Sommige critici zeggen dat Apple hiermee haar positie van luxe en exclusiviteit verzwakt, terwijl anderen juist opperen dat het een slimme zet is. Het lijkt erop dat je meer naar het tweede kunt neigen, Apple weet namelijk als geen ander hoe ze een nieuwe bron van inkomsten moeten aanboren.

Rate this post

Geef een reactie