abonnement

De iPhone 8 komt er aan, en volgens de laatste geruchten wordt het een revolutionair toestel die een stuk beter gaat verkopen dan de iPhone 6, iPhone 7 of de naderende Samsung Galaxy S8. Maar waarom wordt de iPhone 8 zo’n revolutionair toestel? En welke veranderingen willen wij het liefste zien? Wij sommen enkele verwachte specificaties op die wij het liefst willen zien.

Mogelijke veranderingen iPhone 8

– Een razendsnelle A11 processor, sneller dan de iPhone 7
– Glass-sandwich behuizing: de iPhone 8 zouden wij graag willen zien met een glazen behuizing, volgens de laatste geruchten. Ook hopen we voor het eerst op een geboden scherm bij een iPhone.
– Kwalitatief OLED display: Wij zien graag een OLED display, edge-to-edge, waarop alles haarscherp wordt weergegeven. Mogelijk komt dit scherm er ook als we de laatste geruchten mogen geloven
– Touch ID verleden tijd: mogelijk wordt het touch ID verwerkt in de glazen behuizing. Wij kijken hier erg naar uit!
– Draadloos oplaadbaar: hier kijken we al jaren naar uit. Een iPhone die je niet hoeft op te laden in het stopcontact maar draadloos kunt opladen. Deze techniek mogen we nu toch echt wel verwachten van de iPhone 8.

Dit zijn de belangrijkste veranderingen die wij verwachten bij de iPhone 8. De kans is groot dat de meeste van deze verwachtingen ook daadwerkelijk worden waargemaakt door Apple. Volgens de laatste geruchten zou het nieuwe toestel ook worden voorzien van een glazen OLED display, schuine randen en de mogelijkheid tot draadloos opladen. Ook zijn er verschillende geruchten over de naam de nieuwe iPhone. De opvolger van de iPhone 7 zou logischerwijs de iPhone 8 heetten, maar volgens de laatste geruchten zou het nieuwe toestel ook wel eens de ‘iPhone X’ kunnen gaan heetten, verwijzend naar het tienjarig bestaan van Apple in het najaar van 2017.

Rate this post

Geef een reactie