Op zoek naar een goedkoop iPhone SE Vodafone abonnement? Met een Vodafone abonnement bij de iPhone SE beschik je over een uitstekend en betrouwbaar 4G netwerk! Vergelijk hieronder direct de goedkoopste aanbiedingen bij Vodafone voor de SE:

Vodafone iPhone SE abonnementiPhone SE Vodafone abonnement vergelijken? Check de beste aanbiedingen

Ook bij Vodafone kun je een iPhone met een abonnement kopen. Vodafone biedt de nieuwste iPhones met een abonnement aan. De kans is dus groot als in april 2016 een Vodafone iPhone SE abonnement op de markt komt, Vodafone deze ook gelijk in het assortiment zal hebben.

Een iPhone SE abonnement bij provider Vodafone

VodafoneMet een iPhone SE Vodafone abonnement beschik je over een uitstekende provider. Vodafone staat bekend om zijn zeer betrouwbare mobiele netwerk, zowel nationaal als internationaal, Vodafone is dan ook al één van de oudste mobiele aanbieders. Vodafone is ook de tweede grootste provider van Nederland. De provider vestigde zich in Nederland na de overname van Libertel. Vodafone doet veel met sim only abonnementen. Veel andere providers maken ook gebruik van het netwerk van Vodafone om hun sim only abonnementen aan te kunnen bieden.

De verschillende abonnementen van Vodafone

Op dit moment heeft Vodafone twee abonnementsvormen, de Vodafone RED en de Vodafone Smart. De Vodafone Red kent drie opties, namelijk de Vodafone RED Essential, de Vodafone RED en de Vodafone RED Super. Als je kiest voor het Vodafone RED Essential abonnement, dan hoef je geen keuze meer te maken uit aanvullende bundels, data en onbeperkt SMS’en zijn standaard inbegrepen. Bij de twee andere, hogere bundels, Voadafone RED en Vodafone RED Super kun je ook nog onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele telefoonnummers in Nederland. Maar ben je geen groot verbruiker, dan kun je beter gaan voor het Vodafone Smart abonnement. Bij dit abonnement krijg je 150 of 200 minuten met 200, 500 of 700 MB data. Met Vodafone Smart kun je wel standaard onbeperkt SMS’en.

iPhone SE Vodafone abonnementVodafone You

Voadafone heeft ook een abonnement dat op je lijf geschreven is, Vodafone You, een particulier abonnement. Dit abonnement biedt vele voordelen. Je kunt zelf bepalen of je een maandbundel gebruikt of toch je standaardtegoed. Ook kun je gewoon blijven appen in het geval je bundel op is. Je krijgt dan graties Xtra MB’s. Een ander voordeel is dat je gratis en heel gemakkelijk van bundel kunt wisselen. Ook heb je elk momnet van de dag inzicht in je kosten en je verbruik. Al deze gegevens kun je terug vinden in My Vodafone. Wat ook erg leuk is bij dit abonnement dat er elke vrijdag leuke acties zijn, oftwel dikke deals met fantastic Friday. Het kan dan gaan om flinke kortingen op gadgets of om VIP kaarten voor festivals.

Sim Only Abonnement

Vodafone heeft veel sim only abonnementen waaruit je kunt kiezen, wanneer je toch besluit de iPhone SE los te kopen. Zo probeert Vodafone te voldoen aan de groeiende vraag naar deze vorm van abonnementen. Je kunt de sim only abonnementen van Vodafone ook uitbreiden met een extra SMS of internet bundel, mocht je dat willen. Een voorbeeld van zo’n sim only abonnement is Vodafone Scherp. Deze Vodafone Scherp bundels zijn puur en alleen sim only abonnementen, je krijgt bij dit soort abonnementen dus ook nooit een telefoon erbij. Het abonnement is zeer goedkoop, het is wel zo dat je een tweejarig contract moet afsluiten en dat de databundel alleen via 3G netwerk werkt.

iPhone SE bij Vodafone

Op dit moment is er nog niets officieel bekend gemaakt over de iphone SE, waardoor alle informatie over dit nieuwe budgettoestel van Apple in feite gebaseerd is op geruchten, nieuwsberichten van derden en uitgelekte foto’s van het toestel. Apple heeft nog niets bekend gemaakt over de nieuwe iphone SE, dus op dit moment kan zelfs nog niet bevestigd worden dat dit toestel echt gelanceerd gaat worden. De informatie in dit artikel is dus niet op feiten gebaseerd, maar op geruchten rondom het nieuwe toestel van Apple.
Als we de nieuwsberichten over de iphone SE moeten geloven, is de iphone SE de vernieuwde versie van de iphone 5S. Zo krijgt de iphone SE dezelfde behuizing als de iphone 5S, maar wordt het toestel wel uitgerust met betere software en hardware. Hierdoor moet het toestel niet alleen sneller worden, maar ook verbeteren op het gebied van gebruiksgemak. Specialisten op het gebied van Apple producten stellen dat het toestel voornamelijk op de markt gebracht wordt voor de prijsbewuste consument, dus als jij je in deze beschrijving herkent en de iphone 5S een leuk apparaat vindt, is de iphone SE Vodafone wellicht ook iets voor jou.

De mogelijkheden van het aanschaffen van de iphone SE bij Vodafone

Als de iphone SE daadwerkelijk verkocht gaat worden, is Vodafone hoogstwaarschijnlijk één van de aanbieders van dit nieuwe budgettoestel van Apple. Wil je de iphone SE bij Vodafone aanschaffen als deze daadwerkelijk wordt gelanceerd door Apple? Dan heb je twee mogelijkheden bij het aanschaffen van de iPhone Vodafone, namelijk:

  1. Het aanschaffen van de iphone SE Vodafone door een abonnement met toestel af te sluiten. In dit geval sluit je niet alleen een abonnement af, maar betaal je ook maandelijks voor de iphone SE die je bij het afgesloten abonnement krijgt.
  2. 2. Het aanschaffen van de iphone SE Vodafone door het toestel los te kopen (bijvoorbeeld bij Apple) en bij Vodafone een Sim Only abonnement voor de iphone SE aan te schaffen. In dit geval betaal je bij de aanschaf van het losse toestel in één keer de volledige prijs, maar bespaar je maandelijks wel tientallen euro’s.
    Welke mogelijkheid bij het aanschaffen van de iphone SE Vodafone het beste bij jou past, is geheel afhankelijk van jouw wensen en behoeften.
  3. Wil je zeker weten dat je één van de eersten in Nederland bent die de iphone SE aanschaft? Zorg er dan voor dat je niet te laat bent als dit toestel eenmaal wordt aangeboden door Vodafone, maar houd de website van deze aanbieder in de gaten om op de hoogte te blijven van iphone SE Vodafone nieuws. Komt er bijvoorbeeld een reserveringslijst online voor de iphone SE Vodafone, dan kun je jouw naam direct op deze reserveringslijst zetten om de iphone SE direct te ontvangen als deze in Nederland verkocht wordt.

Algemene informatie over Vodafone

Vodafone heeft zich door te jaren heen meer en meer ontpopt tot een luxer en ietwat prijzigere provider dan anderen. Waar KPN zich veelal op de zakenmarkt en jongeren richtte, T-Mobile op de middenmoot is Vodafone zich meer en meer gaan toeleggen op luxe en exclusiviteit. Dit is terug te vinden in het huidige aanbod op de website, wat namelijk nog geen enkele melding maakt van de iPhone SE, het nieuwe budgetmodel van Apple. Maar niet getreurd, want je kunt natuurlijk alle informatie wel al op andere websites vinden die betrekking hebben op het Vodafone iPhone SE abonnement.

Vele opties

Zo krijg je bij de Vodafone ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kleuren, verschillende opslagmogelijkheden en daar horen dan ook weer verschillende opties tot abonnementsvormen bij. Maar laten we eens kijken naar de basismogelijkheden, de opties die ons worden aangeboden door verschillende websites wanneer we zoeken naar Vodafone’s opties.

Direct betalen

Qua mogelijkheden is Vodafone niet zo breed als bijvoorbeeld T-Mobile. Gegeven, je kunt er ook hier voor kiezen om je telefoon direct om in delen te betalen. Dit geeft je echter niet zo’n chique voordeel als bij T-Mobile. Al is dat ook maar weer hoe je het wilt bekijken. Want waar Vodafone zich echter wel duidelijk in specialiseert is de brede keuze in databundels. Je kunt er namelijk voor kiezen om al vanaf 500 MB per maand een abonnement af te sluiten. SMS-en is te allen tijden onbeperkt en je bel minuten blijven eigenlijk vast staan op 150 minuten tot een zeker punt.

Meer data

Verder kun je bij Vodafone er zelfs voor kiezen om zoveel als 25 GB per maand te verbruiken aan data. Dat is een ongelooflijk hoge databundel die zelfs voor de meest fervente internetters zich nog zal bewijzen als een pittige uitdaging om helemaal leeg te trekken. Dit zou dus een ideaal abonnement zijn voor de zakenman, die vrijwel altijd in verbinding moet staan met internet en vaak zijn telefoon zal gebruiken als HotSpot in bijvoorbeeld de trein of auto.

Prijzen nagenoeg gelijk

Qua prijzen schommelt Vodafone veelal rond dezelfde kosten als elke andere provider. Maar wat opvalt is dat er geen enkele opties bestaat, op de allerduurste abonnementsvorm na, waarbij men geen directe betaling moet maken om de trotse eigenaar van een iPhone SE te worden. Deze bedragen variëren van een schamele € 8,-tot € 397,-, wat natuurlijk voor veel mensen een wereld van verschil is. Deze bedragen bepalen natuurlijk ook wat je maandelijkse kosten zullen zijn, en hoe lager je directe aanschafkosten zijn, hoe hoger je maandelijkse kosten. Op deze manier zal je met een tweejarige abonnement de telefoon afbetalen en daarna zal deze van jou zijn. Wat bij Vodafone ook nog een extra voordeligheid is, is dat je een extra dienst kunt afsluiten waarmee je meerdere SIM kaarten in de telefoon kunt gebruiken. Dit kan al voor € 5,- per maand, wat ideaal is wanneer je bijvoorbeeld gebruik wilt maken van een zakelijke SIM-kaart en een privé SIM-kaart.

Bekijk de iPhone SE abonnementen bij andere providers: